Vstopna stran Kazalo Kontakt Pogosta vprašanja
Artiklov: 0
Znesek: 0,00 €
Moje nastavitve Pomanjšaj èrke Poveèaj èrke
ODPRODAJA ZALOG
HLADILNI IN GRELNI APARATI
MGA
BELA TEHNIKA
OSEBNA NEGA
 
Iskanje
 
VPIŠITE SE
Uporabniško ime    
Geslo  
 Nov uporabnik    Pozabljeno geslo
Akcija
Novo v ponudbi
Najbolj prodajani
1. AR8122
2. ACW 17
3. AR 7450 R
4. 17-HD-FILTER
5. MINERVA 3 BELA
6. CA 72 W
7. AC 1780
8. AR4H01
9. AR1F402
10. AR1F601
1. M 298
2. M 250 P
3. M 244
4. BABYDRY 11
5. ACW 17
6. BILD 1.40 FULL HD
7. BILD 1.32 FULL HD
8. BILD 1.55 ULTRA HD
9. BILD 1.65 ULTRA HD
10. BILD 3.43 ULTRA HD
Pogoji poslovanja
Plaèilo
Dostava

Pogosta vprašanja
Pogoji poslovanja
Plačilo
Dostava


Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja opredeljujejo uporabo spletnega centra sodobnih nakupov Jadran – tehnika.si ter razmerja med kupci in prodajalcem.
Za uporabo spletnega centra sodobnih nakupov Jadran-tehnika.si mora registrirani uporabnik soglašati z vsebino splošnih določil.


Registracija


Za uporabo spletnega centra sodobnih nakupov Jadran – tehnika.si je potrebno opraviti registracijo uporabnika. Registracija posameznemu uporabniku omogoča:
• naročanje izdelkov – kupovanje,
• pregledovanje dosedanjih nakupov – rubrika zgodovina nakupov,
• oblikovanje seznama priljubljenih izdelkov,
Kupec jamči, da so podatki v uporabniškem računu pravi in točni. Vse spremembe podatkov v uporabniškem računu je kupec dolžan dopolniti oziroma popraviti sam, in sicer v rubriki "moje nastavitve".


Varnost osebnih podatkov


Kupec se strinja, da Jadran d.o.o. zbira, uporablja in obdeluje osebne podatke na uporabniškem računu kupca. Jadran d.o.o.se zavezuje, da bo z osebnimi podatki kupca rokoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih bo uporabljal in obdeloval izključno z namenom izboljševanja in uvajanja novih storitev v spletni center sodobnih nakupov.


Varnost trgovanja preko spleta


Varno uporabo centra sodobnih nakupov Jadran – tehnika.si zagotavlja Jadran d.o.o., s kombinacijo različnih varnostnih mehanizmov:
• Sistem uporabniških imen in gesel
• Sistem osebnih kod


Naročanje


V centru sodobnih nakupov Jadran –tehnika.si so kupcu na voljo izdelki iz prodajnega asortimana Jadran - tehnika, ki so razvrščeni v blagovne skupine. Za enostavnejše iskanje izdelkov je kupcu na voljo iskalnik, ki izdelke išče po besedah. S potrditvijo v treh korakih kupec odda naročilo. Odstop kupca od naročila brez posebnega razloga se obravnava v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (za fizične osebe) oz. v skladu z Obligacijskim zakonikom (za pravne osebe).
Jadran d.o.o. si pridržuje pravico preveriti vsakega kupca ob njegovem prvem oddanem naročilu, in sicer s klicem na telefonsko številko navedeno v uporabniškem računu kupca.

 

 


na vrh


Plačilo

Načini plačila

Spletni center sodobnih nakupov jadran-tehnika.si omogoča naslednje načine plačila:

  • z nakazilom na račun upravitelja jadran-tehnika.si  (po ponudbi / predračunu)

na vrh
Cene

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.
Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektrinsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.


na vrh


Dostava

Dostava

Blago, naročeno v Spletnem centru sodobnih nakupov jadran-tehnika.si, gre na pot v najkrajšem možnem času – če je na zalogi v našem skladišču, ponavadi še isti dan. Hitrost in udobnost dostave je za nas ključnega pomena, zato logističnemu centru posvečamo posebno pozornost.

Da bi ti naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Ponavadi je to paketna dostava SŽ Express, kar pomeni, da dostavo lahko pričakuješ že naslednji dan, če te ob dostavi ni doma, pa ti pustijo obvestilo o prispeli pošiljki.

Rok dostave blaga, ki ga ni na zalogi je 45 dni od naše potrditve naročila.


na vrh
Strošek dostave

Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo:

• Teža pošiljke do 10 kg = 5 €. 
• Teža pošiljke od 10 do 50 kg = 8 €.
• Teža pošiljke od 50 do 100 kg = 12 €.
• Teža pošiljke nad 100 kg = 18 €.
 

Ogled

Večino blaga si lahko ogledate v trgovini STV GLOBAL v centru Breza na Breznikovi ulici 15 v Domžalah. Tel: 01 7216 515.


 


na vrh
 
Podjetje | Pogoji poslovanja | Dostava | Način plačila | Ogled
  Copyright © 2008 Jadran d.o.o. Sežana Vse pravice pridržane. Produced by: 4ctrl.com